Over Bounce

Mijn naam is Corine Klouwer. Ik ben geboren in 1982 , woon in Volendam en ben de trotse eigenaresse van Bounce Dancemovement.

Rond mijn ben ik 13de  begonnen met dansen en gaf toentertijd ook al af en toe een inval lesje als de juf ziek was. Toen ik 18 jaar was ben ik begonnen met les geven bij Sportcentrum Atlas. Ik wist meteen dat les geven hét was voor mij, waarna ik toen verschillende opleidingen ben gaan doen: AALO Allround, AALO aerobic Master (presenter prijs gewonnen) , AALO step master (presenter prijs gewonnen), meegedaan met de Rookie of the Year  stage gelopen bij de AALO, TEC opleiding van Lars Schuijling (streetdance/hip hop), de Zumba opleiding 1 en 2,  NISB Beweegkriebels  (peuterdans) en nog een heleboel losse cursussen zoals AALO Gogo Dance, personal training, TTT the Gladiator, Kettlebell.

Omdat ik mijn werk op de sportschool zo leuk vond en ik van mijn danslessen (step, aerobics) zelf altijd zo blij werd, ben ik in 2005 ook streetdance lessen gaan volgen. En omdat ik dat helemaal geweldig vond, heb ik in september 2006 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen kleine dansschooltje begonnen: ‘Dansschool Hip Hop’.  Het werken met kinderen leek me ook een grote uitdaging en bleek me best goed te liggen. Het was superleuk om te doen en ik kreeg enorm veel energie van die kids!

Vrij snel waren de 2 uurtjes per week waar ik mee was begonnen niet meer genoeg en werden het er al snel 4…6…8… Inmiddels is het lessenaanbod uitgegroeid tot zo’n 16 lessen per week voor de leeftijden 2 tot 60+. Wel is de naam veranderd naar ‘Bounce Dancemovement’ omdat deze nu beter past in verband met het lessenaanbod. Ik geef al deze lessen al lang niet meer alleen. Ik ben heel trots op het team van Bounce Dancemovement. Wat zou ik zonder ze moeten. Ik hou van mijn werk, de kinderen en mijn collega’s en hoop dit nog heel lang te blijven doen en misschien zelfs nog te groeien. Wie weet.

Veel liefs,

Corine Klouwer

Wil je zelf graag dansen?

Vul onderstaande velden in en ontvang meer informatie.Lessenaanbod van Bounce